Džilindžers iziet sabiedrībā ar jauno draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Jau vīdēja runas, ka Dailes teātra režisoram, neskatoties uz laulību ar Binniju Ārbergu, esot jauna simpātija. Tā esot jaunā aktrise Elīna Dzelme, kas šajā sezonā spēlē galvenās lomas veselās trijās Dž.Dž.Džilindžera režisētajās izrādēs, vēsta «Privātā Dzīve».

Neskatoties uz runām, ka režisors un jaunā aktrise ir pāris, iepriekš abi vairījās no attiecību atklāšanas. Tomēr nesen notikušajā «Ka tavu tēti» pirmizrādes ballītē viņi vairs tik kautrīgi neesot bijuši.

Banketa sākumu Džilindžers esot pavadījis draudzīgi runājoties ar kolēģiem, kamēr Elīna vēl spēlējusi izrādē «Gaisa grābekļi». Pēc izrādes Džilis esot viņu saigaidījis, pasūtījis dāmai vīnu, mīļi apskāvis un tad abi devušies pie pārējiem.

«PDz» arī novērojis, ka režisors atturējies no grādīgajiem dzērieniem un daudz mazāk smēķējis. Teātra aprindās runājot, ka jaunās attiecības mudinājušas Džilindžeru pievērsties veselīgākam dzīvesveidam..

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu