Mūzikas ierakstu Gada balvas britu viešņas priekšnesums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Uz ceremonijas skatuves ar kāpa ne tikai vietējie izpildītāji, bet arī viesi no ārvalstīm - Anglijas deju mūzikas zvaigzne Rita Campbell, kā arī Somijas smagā roka pārstāvji grupa «Reckless Love».

Rita Campbell ir viena no Anglijā pieprasītākajām studijas vokālistēm, dziesmu autorēm un koncertu izpildītājām. Viņas vokāls dzirdams daudzos klubu un mūzikas hitos.

Uz Latviju mākslinieci atvedusi sadarbība ar mūsu pašu deju mūzikas mākslinieku [Ex] da Bass jeb Mareku Daini, kas sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti» un producentu Lotaru Lodziņu strādā pie Sera Pola Makartnija dziesmas «No More Lonely Nights» jaunās versijas ieraksta. Tieši izdevēju veiksmīgas darbības rezultātā tika panākta vienošanās ar Ritu par viņas līdzdalību šīs dziesmas ierakstā, kuru jau augstu novērtējis arī Pola Makartnija kompānijas «MPL Comunications» atbildīgais menedžeris.

Ritas Campbell priekšnesums:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu