Ūdrītis un Balode ar stopiem dodas uz Ķīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 23.februārī mūziķis Rolands Ūdris un aktrise Ilona Balode ar stopiem un citiem tradicionāliem vai mazāk pierastiem pārvietošanas līdzekļiem devušies ceļojumā Rīga – Pekina.

Aptuvenais maršruts vīsies caur Austrumeiropu un Balkāniem līdz Turcijai, lai vēlāk, šķērsojot Irānu un Pakistānu, sasniegtu Indiju, no kurienes caur Nepālu un Tibetu censtos sasniegt Ķīnu un tās galvaspilsētu.

«Tas nav parasts ceļojums,» saka Ūdris. «Tā ir ekspedīcija, kurā tiks pētīta dažādu tautu attieksme pret dzīvi un pasaulē esošo krīzi, kur tiksim pētīti mēs paši – gan citu, gan savām acīm. Galamērķis Ķīna nav nejauša – tā ir pasaulē ekonomiski visātrāk attīstošā valsts – redzēt pašu acīm, kas tur ir tāds savādāks.»

Nav rezervētu viesnīcu, vīzas tiks kārtotas pa ceļam, tikai dažas draugu adreses un ierobežots budžets padarīs šo ceļojumu par izturības skolu, kas liks izdomai un elastībai cirst ceļu cauri tuksnešiem, pāri kalniem, gar karstiem punktiem un snaiperu acīm tēmekļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu