Trešās klases skolniece pievienojusies «telšu pilsētiņai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēdējo mēnesi kādas Rīgas skolas trešās klases skolniece savas pēcpusdienas pavada «telšu pilsētiņā» iepretim valdības ēkai, vēstī «Diena».

Māte meitenei ik pārdienas ļaujot vienatnē pēc skolas atrasties «telšu pilsētiņā». «Diena» ziņojusi par bez uzraudzības esošo bērnu Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas priekšniecei Lailai Riekstai–Riekstiņai, kura solīja doties uz telšu pilsētiņu un noskaidrot situāciju.

«Telšu pilsētiņas» iemītnieks Juris apstiprinājis, ka Anna (vārds mainīts) ik pārdienas uzturas iepretim Ministru kabinetam un līdz ar tumsu dodas mājās. «Mēs viņu pēc iespējas ātrāk sūtām mājās, bet bērns ir ļoti ieinteresēts un daudz runā par politiku. Savam vecumam ļoti gudra meitene. Vecāki viņai neko neaizliedz. Pati māte arī vienreiz bija atnākusi paskatīties, kas šeit notiek,» stāstījis Juris.

Skolas direktore Annu raksturo kā ļoti apdāvinātu meiteni ar labām sekmēm mācībās, tomēr esot zināmas psiholoģiska rakstura problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu