Jānis Stībelis iekļuvis «Eirovīzijas» Krievijas nacionālās atlases finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7.martā Maskavā noskaidrosies, kurš šogad «Eirovīzijas» dziesmu konkursā pārstāvēs Krieviju. Daudziem par pārsteigumu Krievijas nacionālās atlases finālā divdesmit piecu citu finālistu vidū ar savu dziesmu «I love I love I love you» iekļuvis arī dziedātājs Jānis Stībelis.

«Šo dziesmu latviešu valodā biju iesniedzis Latvijas «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālajai atlasei. Uzzinot, ka tā nav iekļuvusi fināla desmitniekā, radās spontāna ideja izmēģināt spēkus kaimiņzemē ar dziesmas anglisko versiju, un jau pēc neilga laika saņēmu ziņu, ka tā apsteigusi vairākus tūkstošus citu pretendentu un iekļuvusi konkursa pusfinālā,» stāsta dziedātājs. «1.martā kļuva skaidrs, ka esmu iekļuvis arī finālā! Priecājos, ka mana dziesma ir novērtēta un darīšu visu, lai svētdien nodziedātu labi. Šobrīd notiek aktīvi mēģinājumi un gatavošanās šovam.»

Fināla koncertā Jānis Stībelis uzstāsies ar savu skatuves vārdu Jay Stever un uz skatuves kāps otrais uzreiz pēc meiteņu rokgrupas «Princessa avenue». Koncertu Latvijas teritorijā 7.marta vakarā būs iespējams noskatīties TV kanālā «RTR-Planeta». Konkursa uzvarētāju noteiks summējot profesionālas žūrijas un skatītāju balsojumu. Balsot būs iespējams arī ar interneta starpniecību.

Jāņa Stībeļa dziesma:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu