Investoru grupa izsaka piedāvājumu iegādāties daļu «Parex bankas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Starptautiska investoru grupa Lielbritānijas baņķiera un finansista Pītera Hambro (Peter Hambro) vadībā ir iesniegusi piedāvājumu Latvijas Privatizācijas aģentūrai iegādāties daļu «Parex bankas», portālam «Apollo» pavēstīja sabiedrisko attiecību konsultants Filips Rajevskis.

«VMHY GROUP» piedāvājums ir izteikts attiecībā uz «Parex bankas» privātā kapitāla pārvaldīšanas biznesu, kā arī iekļauj piedāvājumu iegādāties «Parex bankas» kredītus, kas ir izsniegti NVS valstīs. Piedāvājums paredz pārņemt «Parex bankas» Baltijas un NVS valstu privātā kapitāla pārvaldīšanas direkcijas klientus un to noguldījumus, kā arī meitas kompāniju «Parex Asset Management» un Šveices «AP Anlage und Privatbank». 

Rajevskis biznesa portālam «Nozare.lv» skaidroja, ka piedāvājumā minēta arī konkrēta cena, par kādu investori gatavi iegādāties «Parex» daļas, taču, kamēr piedāvājums tiek izskatīts, publiski šī summa netiks izpausta.

Hamrbo norāda: «Uzskatu, ka «Parex bankas» daļas iegāde ir ļoti interesants ieguldījums pašreizējā Latvijas ekonomiskajā situācijā. Bankai ir labas iestrādes, lai ar «VMHY GROUP» palīdzību tā atkal kļūtu par veiksmīgu Eiropas mēroga finanšu nozares spēlētāju. Latvija atrodas ļoti izdevīgā vietā starp Krieviju un pārējo Eiropu. Rīga ir ļoti piemērota vieta «VMHY GROUP» finanšu starpniecības pakalpojumu piedāvāšanai NVS valstu klientiem, un «Parex bankai» šajā ziņā jau ir nepieciešamā pieredze.»

www.petropavlovsk.net


 
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu