Iedzīvotājus aicina pārbaudīt zināšanas par e-parakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

E-prasmju nedēļā iedzīvotāji ir aicināti pārbaudīt savas zināšanas par e-parakstu, aizpildot speciāli veidotu testu mājaslapā [s:31721], portālu «Apollo» informēja uzņēmumā «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs» (LVRTC).

«Ar šo soli mēs gribam veicināt cilvēku informētību par e-paraksta iespējām, kuras ir ļoti plašas un aizvien noderīgākas laikā, kad cilvēki vēlas taupīt gan laiku, gan naudu. Lai veicinātu e-paraksta pieejamību gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, LVRTC jau gada sākumā ievērojami samazināja šī pakalpojuma cenas,» atgādina LVRTC Sertifikācijas pakalpojumu daļas vadītāja Zane Silgale.

Visi, kuri būs aizpildījuši šo testu, saņems iespēju pieteikties e-paraksta kartes iegādei ar atlaidi.

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija sadarbībā ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju no 2. līdz 5.martam rīko Latvijā pirmo e-prasmju nedēļu ar mērķi veicināt iedzīvotāju sekmīgu integrāciju informācijas sabiedrībā.

E-prasmju nedēļas projekta mērķis ir veicināt sabiedrībā apziņu, ka arvien vairāk paaugstinās elektronisko prasmju nozīme dzīves kvalitātes uzlabošanā mūsdienu sabiedrībā, kā arī pieaug pieprasījums pēc augsta līmeņa IKT praktiķiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu