Gaiķēns ticis pie darba Rīgas brīvostā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Telšu pilsētiņas aizsācējs protestētājs Gints Gaiķēns no piektdienas strādās par dokeri mehanizatoru Rīgas brīvostā.

Šo darbu viņam izgādājis Rīgas vicemēra Aināra Šlesera (LPP/LC) birojs mēnesi pēc tam, kad protestētājs tur vērsās ar savu CV.

Gaiķēns aģentūrai BNS pastāstīja, ka pirms neilga laika viņu sazvanījis Šlesera biroja vadītājs Ģirts Dripe un apvaicājies, vai darbavieta vēl aizvien nepieciešama, uz ko Gaiķēns atbildējis apstiprinoši. Tad Gaiķēns devies uz Rīgas brīvostas personāldaļu, kur izturējis darba interviju uz mehanizatora darbu.

Pēc tam vienu nedēļu viņš izgājis apmācību darbā ar autoiekrāvēju un stropētāju un par šo laiku jau saņēmis minimālo atalgojumu. Pēc apmācību beigām Gaiķēns sāks darbu Rīgas brīvostas 9. brigādē.

«Esmu apmierināts ar šo rezultātu un noteikti par to nejūtos kādam parādā vai nopirkts,» sacīja aktīvists.

Viņš uzsvēra, ka arī turpmāk uzstās uz savām prasībām valdībai attiecībā uz bezdarba problēmu risināšanu un politiskā nihilisma likvidēšanu.

Jau vēstīts, ka Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Šlesers (LPP/LC) februāra sākumā tikšanās laikā ar protestētāju solīja viņam atrast darbu, līdz ar to Gaiķēns plānotajā protesta akcijā pie Rīgas domes nepiedalījās.

Tikšanās laikā protestētājs un telšu pilsētiņas aizsācējs Šleseram izklāstījis savas problēmas un redzējumu par trūkumiem valsts un pašvaldības pārvaldē, kā arī izsūdzējis savu bēdu par nespēju ilgstoši atrast darbu. Viņš politiķim pastāstījis, ka tāpēc arī vēlas protestēt.

Šajā jautājumā Rīgas vicemērs solījis nākt viņam talkā un palīdzēt darbu atrast un aicinājis viņu iesniegt CV. Toreiz gan vairāki aktīvisti piedalījās protesta akcijā pie domes ēkas un vēlāk daži no viņiem ieradās Šlesera birojā, lai iesniegtu savus CV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu