«Rammstein» sniedz vērienīgāko šovu «Arēnas Rīga» vēsturē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fbi.lv

Koncertaģentūra FBI informē, ka 4. martā «Arēnā Rīga» ar iespaidīgāko šovu halles vēsturē uzstājās pasaulslavenā vācu grupa «Rammstein». Izmantojot aptuveni 2 000 litrus dīzeļdegvielas, «Rammstein» klātesošajiem sagādāja iespaidīgu specefektu devu.

Uzstājoties uz 44 tonnu smagas skatuves, «Rammstein» sava smagā skanējuma pavadībā priecēja koncerta apmeklētājus katrā dziesmā – sprāga pirotehnika, šāvās uguns un dūmu mēles, eksplodēja dekorācijas. Šova laikā grupas līderis Tils Lindemans, kaisīdams ugunīgus pelnus, uz īpašas platformas pacēlās vairāku metru augstumā, savukārt izpildot dziesmu «Du Hast», pret skatītājiem pavērsa uguns liesmas. Koncerta noslēguma dziesmā solists parādījās kā eņģelis ar milzīgiem degošiem spārniem.

Koncertu Rīgā noskatījās 11 000 apmeklētāju.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:
01. «Rammlied»
02. «B*******»
03. «Waidmanns Heil»
04. «Keine Lust»
05. «Weisses Fleisch»
06. «Feuer Frei!»
07. «Wiener Blut»
08. «Frühling In Paris»
09. «Ich Tu Dir Weh»
10. «Liebe Ist Für Alle Da»
11. «Benzin»
12. «Links 2-3-4»
13. «Du Hast»
14. «Pussy»

15. «Sonne»
16. «Haifisch»
17. «Ich Will»

18. «Engel»

Atgādinām, ka jau pēc pusotra mēneša norisināsies koncertaģentūras nākamais grandiozais koncerts, jo 17. aprīlī «Arēnā Rīgā» uz 360 grādu skatuves, kas atradīsies zāles vidū, uzstāsies viena no pasaulē pieprasītākajām grupām – «Metallica».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu