Vēlies doties uz «AC/DC» koncertu? - Piedalies akcijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 8. – 26.martam uzmanīgi klausies «Radio SWH Rock» un lasi portālu «Apollo»:

  • Katru darbadienu tiks uzdoti 2 «AC/DC» akcijas DIENAS JAUTĀJUMI. Vienu no jautājumiem laikā no 9.00 līdz 19.00 saklausīsi «Radio SWH Rock» ēterā, bet otru atradīsi «Apollo» portālā internetā.
  • Darbadienās pēc plkst. 19.00, izskanot Arta Dvarionas aicinājumam, zvani programmas «21.roksimts» vadītājam pa tālr. 67025900, pirmais atbildi uz abiem DIENAS JAUTĀJUMIEM tiešraidē un kļūsti par «AC/DC» akcijas dienas uzvarētāju.
  • Katru piektdienu (12., 19. un 26.martā) raidījumā «21.roksimts» visi 5 attiecīgās nedēļas veiksminieki piedalās NEDĒĻAS FINĀLĀ. Par nedēļas uzvarētāju kļūs tas, kurš pirmais no 5 dienas uzvarētājiem, zvanot pa tālr. 67025900 spēs atbildēt uz Arta Dvarionas tiešraidē uzdoto NEDĒĻAS FINĀLA jautājumu.
  • Katras nedēļas uzvarētājs kopā ar «Radio SWH Rock» ētera personību Arti Dvarionas dosies pilnībā apmaksātā braucienā uz «AC/DC» koncertu 27.maijā, Varšavā (Polija).

Vēlam veiksmi!

«Radio SWH Rock» un  portāla «Apollo» rīkotā «AC/DC» akcija norit sadarbībā ar «Ticketpro.lv» un «Fanureiss.lv».

Dodies uz «AC/DC» koncertu 27.maijā Varšavā muzikālā un enerģiskā Fanu reisā!

biļešuserviss.lv

ticketpro.lv

fanureiss.lv

Pratigie.lv

Receptes.lv

magicFIB

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu