Grupa «Židrūns» gatavo jaunu studijas albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Kvartets «Židrūns» no Bauskas rajona Pilsrundāles gatavojas sava otrā studijas albuma izdošanai jau pavisam drīz, un publiski atrāda otro skaņdarbu no tā – dziesmu [s:31825].

Gandrīz divus gadus pēc grupas debijas albuma «Židrūnam sāp» izdošanas 2008.gada pavasarī, klajā nāks četrotnes otrais studijas albums ar nosaukumu «Dzeltenbaltdzeltenais».

Par spīti gluži citam skanējumam («truls roks» lai kalpo par žanrisko apzīmējumu), kompozīcijai un pieejai darbam studijā, «Dzeltenbaltdzeltenais» ir arī sava veida ticības apliecinājums jau ierastajam. Joprojām labs draugs un kompanjons ir lietuviešu izcelsmes dzejdaris Židrūns Girdausks, kurš aizvien slēpj un pat noliedz savu saistību ar grupu «Židrūns», jo uzskata līdzīgi Imantam Ziedonim – viss viņa rakstītais, līdzko uzrakstīts, pieder citiem. Arī šis albums ierakstīts «Hodila Studio» Valmierā, arī šo albumu izdod neatkarīgā mūzikas ierakstu izdevniecība «SKYR», arī šoreiz ierobežotā, 500 eksemplāru tirāžā.

Gaidot «Dzeltenbaltdzeltenā» izdošanas oficiālu atzīmēšanu (informācija sekos!) un ieraksta nonākšanu daža laba veikala plauktā, grupa «Židrūns» cienītājiem un nīdējiem piedāvā tajā ieskatīties pa atslēgas caurumu jeb, pareizāk, apciemot pavisam normālu kantori – otro no albuma dziesmām «Ir normāla diena».

myspace.com/zidruuns

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu