SM: «Lattelecom» virszemes TV apraides tiesību pagarināšana jāvērtē juridiski

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Satiksmes ministrija (SM) ir saņēmusi [s:31832], ja valsts pagarinās uzņēmumam virszemes televīzijas apraides tiesības līdz 2018.gadam.

Lai noskaidrotu, vai ir juridiskas iespējas veikt izmaiņas jau notikuša konkursa nosacījumos, kas ļautu pagarināt apraides tiesības SIA «Lattelecom», Satiksmes ministrija lūgs Tieslietu ministriju un Valsts Kanceleju sniegt atzinumu, portālam «Apollo» pavēstīja Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Eida. 

Ministrija tāpat norāda, ka SIA «Lattelecom» jau iepriekš izteicis vēlmi pagarināt piešķirto apraides termiņu, šoreiz gan pirmo reizi sasaistot to kopā ar konkrētu skaitu bezmaksas dekoderu nodrošināšanu. Tāpēc, lai «pieliktu punktu» diskusijām par iespējām pagarināt termiņu, Satiksmes ministrija lūgs sniegt atzinumu, vai šāds risinājums ir juridiski korekts un vai tas nerada tiesvedības draudus no trešajām personām.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu