/nginx/o/2018/07/17/10290888t1h3d7d.jpg)
Nepieciešams:
300 g miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
150 g cukura
1 tējkarote kanēļa
100 ml jogurta
200 ml piena
100 ml saulespuķu eļļas
2 vidēji banāni, smalki sagriezti
1 citrona sula.
Rotājumam: 4 vidēji banāni, sagriezti ripiņās, 1 ēdamkarote cukura, sajaukta ar ½ tējkaroti kanēļa.
Pagatavošana:
2 sasmalcinātos banānus aplej ar citronu sulu. Izsijā miltus ar cepamo pulveri, sajauc ar cukuru, kanēli un jogurtu. Pakāpeniski pievieno pienu, eļļu. Visu sakuļ viendabīgā masā. Pievieno banānus un samaisa. Liek ar cepampapīru izklātā vai ieziestā, miltiem izkaisītā 20 x 30 cm veidnē, pārliek rotāšanai domātās banānu ripiņas, apkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu. Cep 25 – 30 min. 180° C. Atdzesē veidnē, sagriež kvadrātos un pa vienam uzmanīgi izņem no veidnes.