Vokālā grupa «Cosmos» sniedz īpašu Sieviešu dienas koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 8. martā, Latvijas Nacionālajā teātrī sirsnīgā un draudzīgā gaisotnē vokālā grupa «Cosmos» uzstājās ar īpašu koncertprogrammu, veltītu tikai tiem laimīgajiem tirdzniecības centra «Spice» pircējiem, kas biļetes bija ieguvuši, piedaloties jubilejas akcijā.

Koncerts iesākās ar dziesmām no grupas «Cosmos» pirmā oriģinālmūzikas albuma «Turbulence». Puiši lasīja pasakas un izpildīja dziesmas no albūma «Pasakas Man un Tev», par kurām īpašu sajūsmu izrādīja koncerta jaunākie apmeklētāji. Netika aizmirsti arī tādi pasaulē populāras dziesmu kaverversijas kā Maikla Džeksona «Billie Jean», Genesis «I can’t dance», Bobija Makferina «Don't worry, be happy» u.c., kuras skatītāji pavadīja ar milzu ovācijām un kāju rīboņu.

«Spici» jubilejā sveikt bija atnākuši arī sabiedrībā populāri cilvēki, tostarp, Dana Dombrovska, Daina Pečate, Lolita Neimane, Kristīne Līpiņa, Anita Streiča, Juris Griķis u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu