Saimons Kauels atzīst, ka ir saderinājies

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Talantu šova «American Idol» («Amerikāņu elks») producents un tiesnesis Saimons Kauels kādā televīzijas raidījumā apstiprinājis, ka ir saderinājies ar savu draudzeni Mižgānu Haseini.

Pirmdien Kauels piedalījās sarunu raidījumā «The Tonight Show with Jay Leno», un, kad raidījuma vadītājs viņam jautāja par presē izskanējušajām baumām par viņa saderināšanos, Kauels apstiprināja minējumu patiesumu. «Vai baumas par tavu saderināšanos ir patiesas?» jautāja Džejs Leno.

«Vai tās ir patiesas? Nu, manā dzīvē ir kāds cilvēks, Leno, jā,» atbildēja Kauels. «Un es šogad izlēmu padarīt kādu laimīgu.«

Mūzikas magnāts arī atklāja, ka ir uzdāvinājis savai izredzētajai saderināšanās gredzenu, taču atzina, ka viņam nepatīk par to runāt. «Man ir ļoti neērti par to runāt. Man šķiet, es biju aizmidzis. Nu, labi, es nopirku viņai gredzenu Londonā.»

Vēlāk uz skatuves tikai uzaicināta arī Haseini, kas sēdēja skatītāju rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu