Sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «AC/DC fanu» reisu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Uz leģendārās smagā roka grupas «AC/DC» koncertu Varšavā speciālā fanu reisā pašmāju mūziķu pavadībā dosies fani no Latvijas. Biļešu tirdzniecība ir sākusies. Vietu skaits ierobežots!

Polijas galvaspilsētā Varšavā, Bemowo lidostā, 27. maijā savas koncertturnejas «Black Ice» ietvaros fanus un smagās rokmūzikas cienītājus ar iespaidīgu šovu un muzikālu sniegumu sveiks grupa «AC/DC». Tas ir Latvijai pagaidām ģeogrāfiski tuvākais šīs grupas koncerts.

Pēc veiksmīgā popmūzikas karalienes Madonnas fanu reisa, kas pagājušā gada vasarā fanus pašmāju mūziķu – DJ Ellas un Aigara Runča – pavadībā veda uz koncerta norises vietu Tallinā, organizators reklāmas un pasākumu aģentūra magicFIB izsludina fanu reisu uz Varšavu, «AC/DC» koncertu. Vadītāju – latviešu rokmūziķu – vārdi tiks atklāti drīzumā.

«Ja «AC/DC» nebrauc pie mums, mēs brauksim pie «AC/DC»,» ar šādu devīzi šo fanu reisu piesaka «magicFIB» radošais direktors Aivars Līpenītis un sola, ka fanu reiss neatstās vienaldzīgu nevienu tā dalībnieku un ar prieku atceras kāda Madonnas fanu reisa dalībnieka teikto, ka fanu reiss bijis pat iespaidiem bagātāks par pašu koncertu.

Fanu reisa dalībniekus brauciena laikā autobusos ar muzikāliem priekšnesumiem, konkursiem un atrakcijām koncertam uzlādēs un, arī atpakaļ mājās dodoties, enerģiski izklaidēs latviešu rokmūziķi. Fanu reisā gandrīz neierobežotā daudzumā būs pieejams «Battery» enerģijas dzēriens un komiksa «Pratigie.lv» sarūpētās uzkodas.

fans@fanureiss.lv

Apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu