Policisti soda iereibušu «Telšu pilsētiņas» iemītnieku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) bijušajam «telšu pilsētiņas» iemītniekam Laimonim Staņķim noformējusi administratīvā pārkāpuma protokolu par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā atkārtoti gada laikā, aģentūrai LETA apstiprināja policijā.

Vairākkārt tiesātais bezpajumtnieks Staņķis, kurš medijiem atzinis, ka agrāk esot izdzēris pat līdz diviem litriem atšķaidīta spirta dienā, komūnai iepretim Ministru kabineta ēkai pievienojās pagājušā gada nogalē ar plakātu «Nedzeru kopš 5.decembra».

Tagad Staņķis padzīts no «telšu pilsētiņas», jo tās iemītnieku viens no noteikumiem ir alkohola nelietošana. Staņķis atkal esot atsācis bezpajumtnieka dzīvi un galvenokārt uzturas Esplanādes apkārtnē, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

RPP uz Esplanādi 4.martā izsauca kāds Valsts policijas darbinieks, kurš pieturvietā gaidīja trolejbusu. Viņš pamanījis, ka vīrietis alkohola reibumā sabiedriskā vietā izģērbjas. RPP ekipāža vīrieti, kas izrādījās Staņķis, aizturēja un noformēja viņam protokolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu