Gan Nikolā Sarkozī, gan Karlai Bruni ir ārlaulības sakari?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Francijas prese saviļņojusi sabiedrību, paziņojot, ka gan valsts prezidentam Nikolā Sarkozī, gan viņa sievai Karlai Bruni Sarkozī ir ārlaulības sakari, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Sākumā baumas par pāra savstarpējo neuzticību izplatījās tviterī, bet vēlāk par to parādījās raksts nedēļas laikrakstā «Le Journal du Dimanche».

Pirmajā tvītā apalvots, ka Bruni ir romantiskas attiecības ar mūziķi un mūzikas balvas «Victoires de la Musique» laureātu Benžamēnu Bjolē. Vēlāk parādījās informācija, ka piekrāptais Sarkozī ātri atradis mierinājumu politiķes un karatē čempiones Šantālas Žuano skavās.

Saskaņā ar franču interneta žurnāla «Suchablog.com» informāciju Karla Bruni ir bijusi labos draugos ar Bjolē daudzu gadu garumā un tagad neoficiāli dzīvo ar mūziķi viņa dzīvoklī Parīzē.

Baumu nopietnība pieauga, kad informācija par pāra ārlaulības sakariem parādījās arī laikrakstā «Le Journal du Dimanche». «Runā, ka pirms pāris nedēļām starp Francijas pirmo lēdiju un mūzikas balvas ieguvēju Bendžamēnu Bjolē sākušās romantiskas attiecības. Baumas sākās izplatīties tviterī un tagad atrodamas visos blogos un vietnēs,» rakstīja laikraksts. «Cilvēki runā, ka prezidenta laulības izdveš savus pēdējos elpas vilcienus. Karla Bruni ir iemīlējusies Bendžamēnā Bjolē, un prezidents atradis mierinājumu ar Šantālu Žuano.«

Gan Sarkozī, gan Bruni arī iepriekšējās attiecībās ne vienu reizi vien spēruši sānsoļus. Karlai Bruni, kuras mīļāko vidū ir gan Miks Džegers, gan Ēriks Kleptons, gan Donalds Tramps, ir bijušas attiecības ar Žanu Polu Antovenu, pirms viņa pameta to viņa dēla Rafaela dēļ. Rafaels Antovens vēlāk pats viņu pameta, sakot, ka viņa nav bijusi uzticīga.

Savukārt Sarkozī bijušas attiecības ar viņa otro sievu Seslīliju, kamēr viņš vēl bija precējies ar savu pirmo sievu Marī Dominiku Kiljolī, viņa divu vecāko dēla māti. Sarkozī izšķīrās no savas otrā sievas prezidentu vēlēšanu kampaņas laikā 2007.gadā, kad viņa uzsāka romantiskas attiecības ar marokāņu izcelsmes uzņēmēju Rišāru Atjā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu