Gulbis: Circeni neinteresē 70000 mazturīgo problēmas ar TV dekoderiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc viesošanās Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē, kurā pārrunāts jautājums par Virszemes TV ieviešanu Latvijā, uzņēmuma «Lattelecom» valdes priekšsēdētājam Jurim Gulbim radies priekšstats, ka komisijas vadītāja Ingrīda Circene nemaz nevēlas atrisināt mazturīgo problēmas ar dekoderiem.

Šādu secinājumu viņš pauda intervijā telekompānijas LNT raidījumam «Dienas jautājums».

Viņš sēdes laikā atgādinājis Circenei, par «Lattelecom» priekšlikumu apgādāt 70 tūkstošus mazturīgo iedzīvotāju ar dekoderiem, taču atbilde bijusi tāda, ka neesot juridisku iespēju šo jautājumu risināt.

«Izskatās, ka viņai neinteresē tie 70 tūkstoši cilvēku, mazturīgie. Izskatās, ka tas ir tāds priekšvēlēšanu populisms,» sacīja Gulbis, piebilstot.ka deputāte, nemaz nesaņemot Tieslietu ministrijas atzinumu, jau noraida uzņēmuma izteikto piedāvājumu.

Komentējot saņemtās sūdzības par Virszemes TV uztveršanu, tas, ka Saeimā nonākušas vien 15 sūdzības, tas esot izcili labs rezultāts, lai gan viņš papildināja, ka kopš Virszemes televīzijas ieviešanas sākumā uzņēmumā vērsusies aptuveni 1500 iedzīvotāju ar dažādām sūdzībām, problēmām un jautājumiem.

Daļai problēma atrisināta vienkārši pārstartējot dekoderu. Taču otra lielākā problēma ir saistīta ar antenas kvalitāti – daudziem iedzīvotājiem tās ir vairākus desmitus gadu vecas un līdz ar to tās tomēr būs jāmaina, norādīja Gulbis.

Viņš gan aicināja ar jautājumiem par Virszemes TV vērsties nevis televīzijā un Saeimā, bet gan «Lattelecom» palīdzības dienestā 177.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu