«AC/DC» fanu reisu vadīs <i>Sovvaļnīks</i> un <i>Ufo</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aiga Šabliko, "magicFIB".

2010. gada 27. maijā Varšavā notiekošo leģendārās grupas «AC/DC» koncertu apmeklēs latvieši speciālā fanu reisā, kuru vadīs pašmāju mūziķi un mūzikas pazinēji Ufo un Sovvaļnīks.

«AC/DC» fanu reisa prezentācijā 12. martā «Teātra Observatorijā», cienājoties ar bāra-kluba  «Kefīrs» sarūpēto cienastu, atnākušos interesentus organizators reklāmas un pasākumu aģentūra «magicFIB» iepazīstināja ar fanu reisa vadītājiem, kas kopā ar koncerta apmeklētājiem fanu autobusos 26. maija vakarā dosies uz smagā roka grupas «AC/DC» koncertu.

Ufo jeb Kaspars Upacieris, «Radio SWH» ētera personība, «BB Brokastu» vadītājs, kā arī mūziķis, pieredzējis pasākumu vadītājs savā fanu reisā ieplānojis atrakcijas, karaoke, muzikālus priekšnesumus, pieaicinot mūziķus no savas grupas, un garantē īstu jautrību.

Latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks jeb Ingars Gusāns, arī grupas «Borowa Mc» ģitārists, vokālists un mūzikas autors, sengrieķu filologs, joprojām ārstējas pēc ziemā gūtās kājas traumas, tādēļ prezentācijā viņu pārstāvēja mūziķis un jaunais aktieris Kristaps Rasims, kas atnākušiem sniedza īsu priekšnesumu «AC/DC» stilā, kā arī solīja, ka Sovvaļnīks, dodoties koncertā, būs ticis galā ar veselības problēmām, un jau labu laiku gatavojas fanu reisam, ikdienā klausoties leģendārās grupas mūziku un ar grupas biedriem izmēģinot muzikālus priekšnesumus.

Fanu reisā gandrīz neierobežotā daudzumā visu ceļu varēs cienāties ar «Battery» enerģijas dzērienu, kā arī komiksa «Pratigie.lv» sarūpētajām uzkodām.

«AC/DC» fanu reiss ir 2. aģentūras «magicFIB  organizētais brauciens-pasākums uz pasaulē ievērojamāko mūziķu koncertiem. Pagājušā gada vasarā tika organizēts Madonnas fanu reiss, vedot fanus uz popdīvas koncertu Tallinā. Šajā reisā fanus koncertam uzlādēja pašmāju deju mūzikas pārstāve DJ Ella jeb Elīna Fūrmane un grupas «Borowa Mc» līderis Aigars Runčis. Elīnai no fanu reisa vislabāk atmiņā palicis pamatīgs tusiņš visa brauciena garumā, ko veidoja viņas izklaides programma un atraktīvie braucēji, kam piebalso arī Aigars Runčis, kurš priecājas par daudziem jauniem draugiem un paziņām no šī pasākuma.

«AC/DC» fanu reisa biļetes var iegādāties «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās un internetā. Biļešu cena – 35 Ls, komplekta (fanu reiss + koncerts) cena – 84,5 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu