Sarkozī baumas par viņa un Karlas Bruni ārlaulības sakariem nosauc par murgiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Francijas prezidents Nikolā Sarkozī noraidījis nesen izskanējušās baumas par viņa un viņa sievas Karlas Bruni ārlaulības sakariem, nosaucot tās par murgiem.

Kad pēc tikšanās ar Lielbritānijas premjerministru Gordonu Braunu Sarkozī jautāts par baumām, viņš atbildēja īsi un kodolīgi: «Man nav nevienas sekundes, pat ne pussekundes, ko veltīt šiem murgiem.»

Preses konferencē, kurā lielākoties tika apspriesti ekonomiskie jautājumi un tirdzniecības politika, Brauns atklāja, ka viņš baumām netic. «Es varu pateikt Nikolā, ka es neticu visam, ko lasu britu presē,» sacīja Lielbritānijas premjers.

Kā ziņots iepriekš, sākumā internetā un vēlāk arī nopietnajos Eiropas medijos izplatījās informācija, ka gan Bruni, gan Sarkozī ir ārlaulības sakari. Saskaņā ar to Francijas pirmajai lēdija pirms pāris nedēļām esot nodibinājušās romantiskas attiecības ar dziedātāju Benžamēnu Bjolē, savukārt piekrāptais Sarkozī esot atradis mierinājumu franču politiķes un karatē čempiones Šantālas Žuano skavās.

Gan Sarkozī, gan Bruni iepriekšējās attiecībās ne vienu reizi vien spēruši sānsoļus. Karlai Bruni, kuras mīļāko vidū bija gan Miks Džegers, gan Ēriks Kleptons, gan Donalds Tramps, ir bijušas attiecības ar Žanu Polu Antovenu, pirms viņa pameta to viņa dēla Rafaela dēļ. Rafaels Antovens vēlāk pats viņu pameta, sakot, ka viņa nav bijusi uzticīga.

Savukārt Sarkozī bijušas attiecības ar viņa otro sievu Seslīliju, kamēr viņš vēl bija precējies ar savu pirmo sievu Marī Dominiku Kiljolī, viņa divu vecāko dēla māti. Sarkozī izšķīrās no savas otrā sievas prezidentu vēlēšanu kampaņas laikā 2007.gadā, kad viņa uzsāka romantiskas attiecības ar marokāņu izcelsmes uzņēmēju Rišāru Atjā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu