Foto konkursa: mīluļa paparaci BALSOŠANA!!! (10)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Mūsu mājas mīluļi ir ne vien skaisti un mīļi, bet bieži arī nebēdnīgi! Pieķer savu mājdzīvnieku nedarbos un dodies uz izstādi «Pet Ekspo 2012»!

Konkursa dalībniekiem bija jāatsūta savu paparaci foto kadru, kurā mājas mīlulis redzams sev neierastā pozā, apstākļos vai darbībā, un laimē balvas!

Kopā mēs saņēmām 221 lieliskus un jautrus foto!

Nu laiks mums noteikt uzvarētāju!

Suņi, kaķi un citi dzīvnieciņi izstādē «Pet Ekspo 2012»

Starptautiskas suņu un kaķu izstādes, lauku sētas iemītnieki, mājas seski, truši, pundureži un citi eksotiski mājdzīvnieki, plaša dekoratīvo grauzēju un mājputnu ekspozīcija, izjādes ar zirgiem, kā arī aizraujošas atrakcijas bez papildu maksas un izdevīgi pirkumi – tas viss būs starptautiskajā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē «Pet Ekspo 2012», kas 22. un 23. septembrī notiks Ķīpsalā.

«Ģimenes ar bērniem un visi interesenti ir laipni gaidīti Ķīpsalā, kur divas dienas vienā hallē varēs vērot simtiem visdažādāko šķirņu suņus un kaķus, aplūkot šķirnes trušu izstādi, dekoratīvos baložus, jūrascūciņas, dekoratīvās pelītes un žurciņas, kā arī eksotiskos mājdzīvniekus – Āfrikas pundurežus, susurus un lielastes,» stāsta izstādes «Pet Ekspo 2012» projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs. «Savukārt otrā hallē mazos apmeklētājus gaida priecīga sastapšanās ar Trušu pilsētiņas skaļo dziedātāju – gaili Petjku – un citiem lauku sētas iemītniekiem. Šeit bērni varēs arī radoši izpausties, veidojot interesantas lietas no dabas materiāliem, un izlēkāties visdažādākajās piepūšamajās atrakcijās bez papildu maksas,» uzsver M. Refbergs.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu