Komikss «Prātīgie» izveido grupas «PeR» mūzikas video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Komiksa «Prātīgie» veidotāji pabeiguši darbu pie grupas «PeR» video klipa dziesmai «Nevar Būt» (Elektronika). Tapusi arī versija angļu valodā ar nosaukumu «Frequency». Dziesmas video piedalās komiksa «Prātīgie» tēli.

«Nevar Būt» (Elektronika) mūzikas video veidots kā komikss ar 2 un 3 dimensiju animācijas elementiem, tādējādi skatītājam parādot video pārvērstu zīmētu stāstu. Tas ir pirmais šāda veida multimediju darbs Latvijā dziesmas vizualizēšanai.

Dinamiskais un krāsainais mūzikas video stāsta par to, kā dziesma var satuvināt pilnīgi nezināmus cilvēkus. «Dziesma vieno,» saka Aivars Līpenītis, reklāmas un pasākumu aģentūras «magicFIB» radošais direktors un interneta vietnē «pratigie.lv» lasāmā komiksa autors, priecājoties par sadarbību ar grupu «PeR» un sakot paldies par uzdrīkstēšanos veidot neparasto darbu.

«Mūs aizrāva komiksa «Prātīgie» izpildījums un tēli, tādēļ ne brīdi nešaubījāmies par veiksmīgu rezultātu,» tā par sadarbību saka grupa «PeR».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu