«JOY» jubileja

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar satraukumu sagaidām aprīli, kas mūsu žurnālam ir īpašs mēnesis – svinam savu dzimšanas dienu! Par godu JOY divu gadu jubilejai esam sagatavojušas jaunus pārsteigumus un interesantus materiālus.

Modes, skaistuma un mūzikas ekspertu lomās iejutās trīs lieliski vīrieši. Īpaši drosmīgs izrādījās topošais žurnālists Dāvis, kas piedalījās neparastā eksperimentā un izmēģināja dažādas skaistumkopšanas procedūras. Bet modes eksperta lomā iejutās talantīgais modes mākslinieks Artis Štamgūts, kas nesen atgriezās no studijām Berlīnē.

Rubrikā Mans stils Artis ieviesa jaunas vēsmas TV3 raidījuma Kinomānija vadītājas Annas Rozītes garderobē. Novērtē, vai modes jautājumos var uzticēties vīrieša gaumei. Savukārt mūzikas eksperts, dīdžejs un žurnāla FHM galvenais redaktors Kaspars Zaviļeiskis iesaka pārsteidzošus jaunumus mūzikas lauciņā.

Pēc jaunumiem modes lauciņā JOY speciāli devās uz Milānas modes nedēļu ievērtēt nākamās rudens/ziemas sezonas kolekcijas, lai uzzinātu, kas būs modē nākamgad! Patiesi priecājamies par latviešu modeles Gintas Lapiņas panākumiem, ko ievērojām Milānas slavenāko dizaineru modes skatēs. Ietekmīgais amerikāņu modes žurnāls WWD ierindojis Gintu starp šā brīža pieprasītākajām modelēm pasaulē. Atrodoties modes skatēs un ar nepacietību un satrauktu sirdi gaidot, kad beidzot nodzisīs gaisma un sāksies šovs, sajūta ir kā pirmizrādē vai brīnumu gaidot.

Kā zināms, lielākā daļa no ģeniālākajiem modes radītājiem ir vīrieši, lai katru sezonu mūs priecētu ar apburošiem tērpiem un padarītu mūs aizvien skaistākas. Un modē nākamgad tiešām virmos īstas kaislības! Bet, ja runājam par mīlestību, 2010. gads būs romantikas piesātināts! Žurnāla lappusēs atklājam to, kāpēc šobrīd mēs visi tik ļoti ilgojamies pēc patiesām jūtām un kā likt savai (un viņa!) sirdij sisties vēl straujāk.

Izbaudi pavasari un mīlestību!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu