Roberts Petinsons pazaudē savu auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vampīru franšīzes «Krēsla» zvaigzne Roberts Petinsons pēc savas jaunās filmas «Remember Me» pirmizrādes Londonā atklāja, ka Losandželosā pazaudējis automašīnu, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegrpaph».

Pēc autogrāfu sniegšanas un sasveicināšanās ar faniem Petinsons atzina, ka nespēj atcerēties, kur pēdējo reizi Losandželosā novietoja savu auto. «Man joprojām pazudusi mašīna kaut kur Losandželosā, jo es neatceros, kur es to novietoju,» sacīja 23 gadus vecais meiteņu mīlulis.

Kādā intervijā ar britu bulvārpreses izdevumu «The Sun» Petinsons arī atzina, ka viņš neuzskata sevi par seksīgu. «Es nemaz nejūtos seksīgs. Es nejūtu, ka uz mani attiektos šīs runas. Cilvēki to apgalvo, taču es nekad tā neesmu domājis.«

«Tas ir smieklīgi, jo, pat ja meitenes tā domā, parunājot ar viņām piecas minūtes, ilūzija izgaist. Taču cilvēki tik un tā turas pie šīs ilūzijas.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu