«Lattelecom» nepieņemama LEKA rīcība. Izstājas no asociācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Piektdien «Lattelecom» vadība nosūtījusi vēstuli Latvijas Elektronisko komunikāciju asociācijai (LEKA) ar paziņojumu, ka izstājas no asociācijas. Šāds lēmums pieņemts, jo asociācijas vadība izplata maldinošu informāciju par ciparu televīzijas projektu.

«Asociācijas vadība, publiskajā telpā sniedz nepatiesu un maldinošu informāciju saistībā ar ciparu televīzijas ieviešanu valstī, tādējādi dezinformējot sabiedrību par virszemes TV projekta ieviešanas gaitu. Rodas sajūta, ka informācija tiek pausta kāda maksas televīzijas operatora interesēs, kurš ir tiešs Virszemes TV konkurents. Šobrīd asociācijas vadība nepilda pamatfunkciju - tā nepārstāv visus savus biedrus, bet tieši otrādi, lobē atsevišķu uzņēmumu intereses. «Lattelecom» tas nav pieņemami, tādēļ mēs neredzam citu iespēju kā vien izstāties no LEKA,» motivāciju skaidro «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

«Lattelecom» ir biedrs vairākās nozares asociācijās, kuras sekmīgi pārstāv savu biedru intereses.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu