Rozentāle: aizeju, lai pēc vēlēšanām atgrieztos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Veselības ministre Baiba Rozentāle (TP) no valdības aizies, taču viņa uzsver, ka aktīvi turpinās darbu partijā un pēc vēlēšanām ir gatava atgriezties.

Kā aģentūrai LETA uzsvēra ministre, darbs, kas tika veikts pēdējo mēnešu laikā, viņai esot paticis. Turklāt gandarījumu devis tas, ka šajā laikā Rozentāle esot jutusi kolēģu un tautas atbalstu.

Ministre sacīja, ka pagaidām viņai neesot konkrētas vīzijas par to, ko darīt tālāk, taču skaidrs esot tas, ka viņai būšot daudz darāmā Tautas partijā (TP).

Pirmdien viņa vēl tiksies ar Veselības ministrijas Stratēģiskās padomes locekļiem un galvenajiem speciālistiem. Rozentāle arī uzsver, ka politikā ir svarīgi «nemuļļāties», bet pieņemt svarīgus lēmumus, pretējā gadījumā veidojas «politiskā mazspēja».

Komentējot situāciju valdībā, ministre norādīja, ka politikā ir nepieciešami izglītoti un profesionāli cilvēki, jo no sabiedrības puses «politiķi nav jāmīl, bet gan jāvērtē pēc viņu darbiem».

Jau ziņots, ka TP Saeimas frakcijas un valdes kopsēdē nolēma pamest Dombrovska vadīto valdību. TP pametot valdību, Valdim Dombrovskim (JL) Saeimā būs vien 47 deputātu atbalsts, turklāt deputāts Leopolds Ozoliņš (ZZS) jau ilgstoši ārstējas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu