TP paliek bez Līvānu nodaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R. Oliņš

Tautas partijā (TP) pārtraukusi darboties visa Līvānu nodaļa – aptuveni 20 partijas biedru, tostarp arī saeimas deputāts Jānis Klaužs, pirmdien raksta «Diena».

Līvānu domes priekšsēdētājs Andris Vaivods laikrakstam gan atklāj, ka lēmums partijā nepārreģistrēties ir pieņemts jau pirms TP aiziešanas no valdības un ir vairāk protests pret varas partiju īstenoto politiku kopumā.

Saeimas TP frakcijā, kurā palikuši 18 deputāti, atbalstītāja statusā jau darbojas Raimonds Pauls, kurš arī nepārreģistrējās. Pārreģistrācijas anketu nav aizpildījis arī Rēzeknes novada domes priekšsēdis Monvīds Švarcs.

Līvānu novada domes vēlēšanās TP uzvarēja, iegūstot septiņus mandātus. Taču par to, ka līvānieši gatavojas partiju atstāt, liecināja arī tas, ka no sava vidus viņi neizvirzīja pārstāvi TP valdes reģionu padomē.

TP līdera Andra Šķēles pārstāvis Romāns Melņiks sacīja, ka valde šo pārreģistrācijas ziņojumu vēl nav izskatījusi un Šķēle ir gatavs aprunāties ar līvāniešiem.

Vaivods laikrakstam izteicis nožēlu, ka savstarpējo strīdu pārņemti, partiju pārstāvji domā tikai par vēlēšanām, bet neapzinās, cik bezcerīgā situācijā ir cilvēki laukos, kur nav darba, beidzas bezdarbnieka pabalsti un daudzi atstāj valsti, ieskaitot uzņēmējus, jo valdības īstenotā nodokļu politika ir tikai papildu slogs mazāk nodrošinātajiem un uzņēmējiem.

Līvānu mērs arī uzskata, ka Valda Dombrovska (JL) valdībai ir jāatkāpjas un jāveido jauna valdība bezpartijiska premjera vadībā, jo mazākuma valdība būšot spiesta pirkt balsis un tā arī nevarēs nodrošināt konstruktīvu un efektīvu darbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu