Par atgriešanos cīnīsies Tatarinova un Sevels

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

«Dejo ar zvaigzni» sestajā pārraidē vismazāko punktu skaitu no žūrijas saņēma Karīna Tatarinova un Gatis Sevels. Skatītāji bija vienisprātis ar žūriju un šim pārim šovu nācās pamest. Tomēr, tas nav uz ilgu, jo jau nākamais būs atgriešanās raidījums, kas izbalsotajiem pāriem būs iespēja cīnīties par atgriešanos pie tiem četriem pāriem, kas visas izbalsošanas pagaidām pārdzīvojuši veiksmīgi.

Sestajā raidījumā dejotāji iejutās animāciju un kino filmu varoņu tēlos. Vēl šajā raidījumā dejotājiem nācās demonstrēt ne tikai jauno deju, bet arī kādu jau iepriekš izpildīto. Žūrijas sastāvā: horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs, «Šmitu deju skolas» vadītāja Anita Šmite, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un aktieris Andris Bērziņš, kas atdzīvināja Vladimira, Anitas un Alberta «tehniskos komentārus» ar sulīgiem izteicieniem.

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva par kvikstepu saņēma 7, 8, 8, 9 (31), kā otro deju pāris izpildīja džaivu un saņēma - 8, 8, 9, 10 (35).

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels par pasadobli saņēma 4, 6, 6, 8 (24), bet par lēno valsi - 6, 7, 7, 9 (29).

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere izpildīja fokstrotu un nopelnīja - 5, 9, 8, 9 (31), bet kā atkārtoto deju izvēlējās džaivu un saņēma - 9, 10, 9, 10 (38).

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne demonstrēja ča-ča-ča. Žūrija piešķīra - 9, 9, 9, 10 (37) Par kvikstepu saņēma - 8, 9, 7, 9 (33).

Santa Didžus un Māris Pūce par izpildīto fokstrotu saņēma 6, 8, 9, 10 (33). Bet kā otro demonstrēja dživu - 5, 8, 9, 9 (31).

Šoreiz no žūrijas puses deju laukumā prasmes demonstrēja Alberts Kivlenieks, kas centās iejusties mačo tēlā, dejojot tango.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu