LPP/LC nesniedz skaidru atbildi par iesaistīšanos valdībā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas LPP/LC vadība vēl nesniedz skaidru atbildi par iespējamo dalību esošajā valdībā, ziņo LETA.

ka aicinās partiju pievienoties premjera Valda Dombrovska valdībai

LPP/LC valde izveidojusi sarunu grupu. «Ja mēs nevienosimies, iespējams, šī valdība vairs nevarēs pastāvēt,» sacīja LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Viņš pauda neapmierinātību par līdzšinējo komunikāciju, jo līdz pat šim brīdim neesot saņemts oficiāls uzaicinājums piedalīties sarunās, bet ir notikusi komunikācija tikai starp tehniskiem darbiniekiem.

Šlesers pirms sarunu sākuma nevēlējās sīkāk skaidrot, vai LPP/LC piekritīs strādāt valdībā, vien norādīja: «mēs neesam ieinteresēti rīkoties destruktīvi, mēs neesam bijuši šai valdībā un mums pret to nav nekādu pienākumu, mums ir pienākums pret valsti».

Šlesers uzsvēra, ka viņu interesē premjera amats pēc Saeimas vēlēšanām, bet nākamos sešus mēnešus - kā panākt, lai valsts netiek novest līdz «kliņķim».

Šlesers informēja, ka jau trešdien notikšot sarunas ar «Saskaņas centru» (LPP/LC partneri), kurās abu partiju vadība apmainīsies ar informāciju par sarunām par iekļaušanos valdībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu