Segliņš lūdz atjaunot deputāta mandātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija otrdien ir saņēmusi bijušā tieslietu ministra Mareka Segliņa (TP) iesniegumu, kurā viņš lūdz atjaunot viņam Saeimas deputāta mandātu.

Saeimas preses dienestā portālu «Apollo» informēja, ka Segliņam atgriežoties Saeimā, deputāta mandātu zaudēs Valdis Ģīlis, kurš 9. Saeimā iestājās uz laiku, kamēr no Tautas partijas Rīgas vēlēšanu apgabala kandidātu saraksta ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus.

Ģīlis 9.Saeimā darbojās Sociālo un darba lietu komisijā un Saimnieciskajā komisijā, kā arī vadīja Sabiedrības veselības apakškomisiju. Tāpat viņš vadīja Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu Asamblejas Latvijas delegāciju, kā arī bija priekšsēdētāja vietnieks deputātu grupām sadarbībai ar Čīles parlamentu un ar Filipīnu parlamentu.

Segliņš bija ievēlēts arī 7. un 8. Saeimā un bijis iekšlietu ministrs Andra Šķēles (TP), Andra Bērziņa (LPP/LC), kā arī Ivara Godmaņa (LPP/LC) vadītajās valdībās. Savukārt Valda Dombrovska (JL) valdībā viņš strādāja kopš pagājušā gada marta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu