Policisti Jelgavā no noslīkšanas izglābj piesietu suni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jelgavas Pašvaldības policijas darbinieki otrdien no noslīkšanas izglābuši kādu suni, kurš bijis piesiets un aizmirsts ārā pie kādas mājas Lapu ielā, aģentūrai LETA pastāstīja Jelgavas pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieka palīdze sabiedrisko attiecību un juridiskajos jautājumos Sandra Reksce.

Pēc Reksces stāstītā, sunim jau faktiski mutē smēlies ūdens. Dzīvnieks nogādāts Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātē.

Kā informēja Reksce, lai arī ūdens līmenis Jelgavā turpina celties, iedzīvotāji par applūdušām teritorijām, ceļiem un mājām ziņojot mazāk nekā vakar un aizvakar.

Kā LETA jau ziņoja, Pašvaldības, glābšanas dienesti aicina iedzīvotājus būs uzmanīgiem, nekāpt uz ledus un īpaši rūpīgi sekot līdzi bērnu gaitām, jo ir novēroti gadījumi, kad bērni kāpj uz ledus gabaliem, kas ir ļoti bīstami.

Tāpat iedzīvotāji tiek aicināti būt uzmanīgiem un informēt operatīvos dienestus, ja ir zināms, ka vasarnīcu vai privātmāju rajonos, kaimiņos kāds varētu būt palicis bez sakariem un kādam ir vajadzīga palīdzība.

Iedzīvotājiem par draudu situāciju jāziņo glābšanas dienestam 112 vai Pašvaldības policijai pa tālruni 63028550. Ja nav iespējas sazināties citādi, jāizkar gaiša auduma karogs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu