Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10294134t1h4d80.jpg)
Nepieciešams:
3 mīksti banāni
2 olas
1 glāze kefīra
0,5 tējkarotes sodas
2 ēdamkarotes cukura
sāls
milti
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Banānus saspaida, pieliek kefīru, olas, sodu, šķipsniņu sāls, cukuru. Visu kārtīgi samaisa, pieliek miltus, lai veidotos bieza mīkla. Pankūkas cep eļļā uz mazas uguns, pannai uzliekot vāku.
Gatavas pankūkas pasniedz ar banānu mērci- banānu sajauc ar ēdamkaroti medus un 2 ēdamkarotēm skābā krējuma. Lai labi garšo!