Kalnciemā ūdens līmenis 18 centimetrus no kritiskās atzīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lielupē pie Kalnciema pagājušajā naktī ūdens līmenis turpinājis celties un līdz kritiskajai robežai palikuši vien 18 centimetri, portālam [s:32257] pavēstījis Jelgavas novada domes izpilddirektors Ivars Romānovs.

Pašlaik ūdens līmenis Lielupē Kalnciemā ir 242 centimetri, bet kritiskā robeža ir 260 centimetru. Naktī ūdens līmenis cēlies par diviem centimetriem.

Savukārt Jelgavā ūdens līmeņa celšanās dēļ pārplūdušas kanalizācijas akas un no tām plūst laukā smakojošs ūdens.

Pašvaldības uzņēmuma «Jelgavas ūdens» tehniskais direktors Gvido Gudelis stāsta, ka pilsētas kanalizācijas sistēma ir pilna ar ūdeni. «Mūsu cilvēki mēģina ko darīt, lai uzlabotu situāciju Pētera ielā, bet man nav informācijas ko tieši viņi tur dara. Situācija uzlabosies, kad Lielupē kritīsies ūdens līmenis un aizies plūdi. Kanalizācijas sistēma šobrīd strādā ar pilnu jaudu,» skaidro viņš sola.

Pilsētā joprojām ir slēgtas vairākas ielas: Sniega iela un tās pieguļošās ielas, Būriņu ceļš, Bāra ceļš, Vītolu ceļš, Pogu lauku ceļš, Pasta sala, Zanderu ceļš, Lediņu ceļš, Kārniņu ceļš, Upes iela, 6.līnija, Pilssalas iela, Staļģenes iela, Straumes iela, Romas iela no Gatves ielas, Uzvaras iela, Lielās ielas gājēju tunelis pie Pasta salas, Slokas iela, Bumbieru ceļš, Čakstes bulvāris, 5.līnija. Joprojām slēgts arī Uzvaras parks.

Slēgtos ielu posmos tiek izvietotas braukšanas aizlieguma zīmes, ierobežota arī sabiedriskā transporta kustība.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu