TP vēstulē SVF sola politisku stabilitāti Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Tautas partija (TP) nosūtījusi vēstuli Starptautiskajam Valūtas fondam (SVF) un Eiropas Komisijai (EK) ar apliecinājumu, ka arī pēc aiziešanas no valdības tā veicinās Latvijas ekonomikas atlabšanu, politisko stabilitāti un spēju pildīt starptautiskās saistības, informēja TP frakcijas konsultante Sarmīte Kolāte.

«Tautas partija turpinās atbalstīt gudrus politiskos piedāvājumus un izšķirošus lēmumus, kas ietekmēs Latvijas tautsaimniecības atveseļošanas gaitu, respektējot saistošus līgumus un atbildību, kuru Latvija uzņēmusies iepretim saviem starptautiskajiem partneriem,» norādīts vēstulē.

TP vēstulē SVF un EK skaidro arī savu ministru atsaukšanas iemeslus. Partija norāda uz nesamierināmajām viedokļu atšķirībām par valdības lēmumu saturu un kvalitāti pēdējā gada laikā, lēno lēmumu pieņemšanas gaitu, jo sevišķi - valsts pārvaldes un strukturālo reformu jomās. Tāpat partija akcentē, ka valdības vadītājs nav vēlējies vienoties par 2011. gada valsts budžeta veidošanas pamatprincipiem un laika grafiku.

«Kaut arī Tautas partija ir atstājusi valdošo koalīciju un aizgājusi konstruktīvā opozīcijā, apliecinām, ka mūsu mērķis ir politiskā stabilitāte ekonomiskās krīzes laikā un izaugsmes atjaunošana, kas ļautu Latvijai pilnā mērā pildīt savas pilsoniskās un starptautiskās saistības,» uzsver TP.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu