Jelgavā uz ledus gabaliem ūdenī vizinās bērni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdien Jelgavas Pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz Miera ielu, kur pie Platones upes divi jaunieši peldējuši uz ledus gabaliem, aģentūru LETA informēja Jelgavas pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieka palīdze sabiedrisko attiecību un juridiskajos jautājumos Sandra Reksce.

Policija aizturējusi divus pusaudžus, kuri pa applūdušu pļavu peldēja uz ledus gabala. Pusaudži nogādāti savās dzīvesvietās un nodoti mātēm, no kurām policija prasījusi paskaidrojumus.

Pašvaldības policijai arī ziņots, ka pie Lielupes tilta pa izskalotajiem ledus gabaliem skraida bērni. Tāpat pie Lielupes tilta konstatēts, ka vairākas personas pastaigājas gar upes krastu, kas plūdu apstākļos var būt bīstami. Šīs personas brīdinātas, lai strauji tekošajai upei klāt netuvojas. Neviena persona uz ledus gabaliem netika novērota.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka atbildīgie dienesti un pašvaldību vadītāji aicina iedzīvotājus plūdu zonā ievērot drošības pasākumus.

Sākoties skolēnu brīvlaikam, iedzīvotājus aicina parūpēties par bērnu drošību un neļaut bērniem bez pieaugušo uzraudzības apmeklēt applūdušās teritorijas.

Savukārt AS «Sadales tīkli» Dienvidu reģiona vadītājs Signis Rīns aicināja iedzīvotājus ļoti uzmanīgi izturēties pret elektopadevi savās mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu