«Otra Puse» uzstāsies «Sunny Melody» ar akustisko koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «Otra Puse» 2.aprīlī 21.00 sniegs koncertu «Sunny Melody» mūzikas bārā.Koncertā apkopotas skaistāko dziesmu «Savādā», «Dievs dod», «Ieskaties» u.c. 2009.gada pavasarī izdotā albuma «Nakts vai Rīts» akustiskās versijas.

Grupas atgriešanās albums š.g. februārī «Latvijas mūzikas gada balvā 2009» ieguva balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī tituldziesma «Nakts vai Rīts» tika atzīts par 2009.gada radio hītu. Koncertā tiks dziedātas iemīļotās 90-to gadu dziesmas, tādas kā «Vēstules», «Pēc lietus», «Balāde par 3 saucieniem» u.c.

Ieeja maksa (sēdvieta) - Ls 7,00. Dāvanā degustācijai īpašais vakara kokteilis. Ieeja no 20.00. Rezervējiet galdiņus savlaicīgi, zvanot uz tālruni: 28651561. Vietu skaits ierobežots.

Aprīlī mūzikas bārā «Sunny Melody» gaidāmi arī grupas «Putnu balle» (9.aprīlī), džeza dziedātājas Jūlijas Zakirovas (16.aprīlis), grupas «TāTāTā» (23.aprīlis) un «Astro`n`out» (30.aprīlis) koncerti. Sekojiet līdzi informācijai.

Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas «Europa City Riga» 6. stāvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu