Baumas par teroraktiem Maskavā klīdušas jau svētdien

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Baumas par to, ka Maskavas metro varētu tikt sarīkoti terorakti, klīdušas jau nedēļas nogalē. Portāls [s:32317] vēsta, ka Maskavas milicija jau svētdienas vakarā saņēmusi kādas sievietes zvanu, kur brīdinājusi, ka metro var notikt sprādziens.

Zvans uz 112 pienācis plkst. 17.36 (pēc Maskavas laika), sieviete dienestu informējusi, ka atrodoties metro stacijā «Koņkovo» viņa dzirdējusi, ka kādi Čečenijas iedzīvotāji runājuši par to, ka Maskavas metro notikšot sprādzieni. Starp sarunas biedriem bijušas arī sievietes.

Zvanītāja nospriedusi, ka terorakts tiek plānots tieši šajā metro stacijā un par to arī brīdinājusi miliciju. Uz metro staciju ieradušies specdienesti ar suņiem, apskatījuši to, taču sprāgstvielas nav atraduši.

Milicija ik dienas saņem informāciju par iespējamu spridzekli un svētdien šādi ziņojumi bijuši pieci.

Tomēr apgalvot, ka specdienestu rīcībā jau nedēļas nogalē bijusi informācija, ka gaidāmi sprādzieni Maskavas metro, viennozīmīgi apgalvot nevar, norāda portāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu