Jau svētdien Erosa Ramacoti koncerts Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šīs svētdienas vakarā Rīgā notiks viens no pavasara košākajiem, grandiozākajiem un romantiskākajiem koncertiem – Latvijā viesosies itāļu superzvaigzne Eross Ramacoti.

Iespaidīgais skatuves aprīkojums ieradīsies koncerta norises vietā kopā ar dziedātāju, un arī Latvijas skatītāji pilnībā varēs izbaudīt šova krāšņumu gluži tāpat kā tūkstošiem fanu Ramacoti koncertos visā pasaulē. Hallē «Arēna Rīga» jau vēlā 3.aprīļa vakarā sāksies pirmie montāžas darbi, lai uzbūvētu 16 metrus augstas un 26 metrus platas skatuves konstrukcijas, kā arī uzstādītu vismodernāko skaņas un gaismas aparatūru, milzīgus ekrānus un dekorācijas. Šajos darbos tiks iesaistīti ne tikai 60 Ramacoti tehniskās komandas darbinieki, bet arī vairāk kā 70 cilvēku no Latvijas.

Erosa Ramacoti koncertu Rīgā tāpat kā citās koncertturnejas grafikā iekļautajās pilsētās iesildīs uzlecošā afrikāņu mūzikas zvaigzne - dziedātājs Jurijs da Kuna no Angolas, kas jau ieguvis popularitāti ar vairākiem saulainiem hitiem, piemēram, kimbundu valodā izpildīto dziesmu «Kuma Kwa Kié». 

Eross Ramacoti savas muzikālās karjeras laikā izdevis 15 veiksmīgus albumus, kas pārdoti vairāk kā 50 miljonos eksemplāru. Pasaules popmūzikas klasikas vēsturē jau neizdzēšami ierakstītas tādas kompozīcijas kā «Piu’ Bella Cosa», «Cose De La Vida», «Più Che Puoi», «Fuoco Nel Fuoco» un daudzas, daudzas citas. Vairākas no tām ierakstītas duetā ar pasaules spožākajām zvaigznēm – Tīnu Tērneri, Selīnu Dionu, Šēru, Andrea Bočelli, Džo Kokeru, Rikiju Mārtinu, u.c. Šī būs pirmā dziedātāja uzstāšanās reize Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu