Grupa «Otra Puse» Lieldienu brīvdienās piedāvā 3 koncertus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars.

Lai neaizmirstami atzīmētu straujo pavasara iestāšanos un Lieldienu brīvdienas, romantiskākā latviešu grupa «Otra Puse», kas 2009.gadā ieguva Latvijas mūzikas balvas par labāko popmūzikas albumu un radio hītu, aicina uz 3 koncertiem šajā nedēļas nogalē.

Šodien, 1.aprīlī grupa «Otra Puse» kluba «Kefīrs» visiem, kas vēlas padejot, piedāvās savu populārāko hītu, kā «Nakts vai Rīts», «Rīga», «Savādā», «Pēc Lietus», «Vēstules» u.c. īpaši sagatavotu deju versiju programmu. Plašāka informācija:  «kefirs.lv».

Piektdien, 2.aprīlī romantiskās mūzikas mīļotājiem, baudot to sirsnīgā atmosfērā pie galdiņiem, tiks piedāvāts akustiskais koncerts. Ieteicama galdiņu rezervācija. Plašāk «sunnymelody.lv».

Savukārt sestdien, 3.aprīlī grupa viesosies Gulbenes pusē, Kantes krogā, piedāvājot jautru sestdienas ballīti visiem apmeklētājiem.

Drīzumā grupa «Otra Puse» dosies Vislatvijas klubu tūrē, piedāvājot atšķirīgu stilu programmu dažādas mūzikas un atmosfēras cienītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu