«Virszemes TV» Starta paku var nopirkt arī Latvijas Pasta nodaļās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Turpmāk «Virszemes TV» Starta paka būs nopērkama arī Latvijas Pasta nodaļās. Dekoders ar viedkarti un aktivizētu 30 dienu bezmaksas piekļuvi maksas kanāliem jau nopērkams 620 pasta filiālēs, informē «Lattelecom».

«Šobrīd «Virszemes TV» pēc mūsu aprēķiniem skatās jau vismaz 160 000 mājsaimniecību, kas ir tieši puse no visiem analogās televīzijas skatītājiem. Līdz pilnīgai analogā signāla atslēgšanai visā valstī vēl ir nepilni divi mēneši, kuru laikā ļoti daudziem iedzīvotājiem jāpagūst aprīkot televizori ar dekoderu, ja viņi arī turpmāk vēlas bez maksas skatīties Latvijas TV kanālus. Man ir liels prieks, ka tagad dekoderi būs nopērkami arī Latvijas pasta nodaļās, līdz ar to cilvēkiem tie būs pieejami vēl plašāk, nekā līdz šim,» norāda «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

www.lattelecom.lv

Tāpat arī dekoderus iespējams pasūtīt ar piegādi  mājās, zvanot uz «Lattelecom» klientu servisa tālruni 177 (maksa par piegādi ir 6,05 lati).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu