Sāksies biļešu tirdzniecība uz Mika koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdien, 15. aprīlī sāksies biļešu tirdzniecība uz 2. augustā gaidāmo Mika koncertu «Arēnas Rīga» amfiteātrī. Stāvvietu biļetes sākumā maksās Ls 19 un sēdvietas no Ls 24 – Ls 34.

Visiem «Positivus» Festivāla biļešu īpašniekiem tikai 15. aprīlī pirmās 500 stāvvietas būs iespēja iegādāties par Ls 12. Biļetes būs nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs. Tāpat būs pieejama arī komplekta biļete «Positivus Festivāls + MIKA».

Mika ir viens no retajiem popmūziķiem, kura karjera ievērojami atšķiras no ierastajām popmūzikas pasaules zvaigznēm. Viņam nav klasiski radīts popmūziķa tēls. Viņam piemīt spēcīga pašizpausme. Mika pats ir savu dziesmu autors un veiksmīgi pierāda veco un gandrīz jau aizmirsto patiesību popmūzikā – individualitāte. Viņu, viņa mūziku un dziedāšanas manieri jūs nesajauksiet ne ar vienu citu.

Mika mācījies dziedāt pie profesionālas krievu operas mākslinieces. Tikai 2006. gada beigās viņš piedzīvoja savu pirmo uzstāšanos radio un televīzijā un nākamā gada janvārī tika izdots viņa pirmais singls - «Grace Kelly», kuru pārdeva vairāk kā 3 miljonos eksemplāru, bet debijas albumu «Life In Cartoon Motion» - 5 miljonos kopiju. 2009.gadā nāca klajā Mika otrs albums «The Boy Who Knew Too Much», kura singli «We are Golden» un «Rain» ir labi zināmi arī Latvijā.

Informācija par biļešu cenām:

  • «Positivus Festivāla» biļešu īpašniekiem tikai 15. aprīlī pirmās 500 stāvvietas būs iespēja iegādāties par Ls 12 (Pērkot biļeti, jāuzrāda festivāla biļete. Ar vienu festivāla biļeti varēs nopirkt vienu Mika koncertu biļeti).
  • Stāvvietu biļetes sākumā maksās Ls 19
  • Sēdvietas maksās no Ls 24 – Ls 34
  • VIP biļete, kurā ietilpst vieta ložā, dāvana uzkodas un dzērieni – Ls 80
  • Komplekta biļete «Positivus Festivāls + MIKA» – Ls 39 (festivāla biļetei paliekot dārgākai arī komplekta biļete paliks dārgāka).


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu