Pliners: PCTVL nepieļaus Dombrovska valdības krišanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Partijas PCTVL parlamenta frakcija uzskata, ka «politiskā pauze, kas iestājusies pēc Tautas partijas bēgšanas no valdības, ir pārāk ievilkusies.» Tā portālam «Apollo» paziņoja PCTVL Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jakovs Pliners.

«Mēs uzskatām, ka finansiāli - ekonomiskās krīzes apstākļos un ņemot vērā to īso brīdi, kas atlicis līdz Saeimas vēlēšanām, pašreizējās valdības krišana nav lietderīga un var novest tikai pie negatīvām sekām. Ministru kabineta krišana var izsaukt politisko nestabilitāti, negatīvu starptautisko kreditoru reakciju, tālāku Latvijas kredītreitingu samazināšanos un kā sekas tam visam - valsts nespēju segt iekšējās parādsaistības. Tas savukārt nozīmē, ka var tikt apdraudēta pensiju, pabalstu un valsts sektorā strādājošo algu izmaksa,» – tā Pliners.

Vienlaikus Pliners nesteidz slavēt premjera Valda Dombrovska (JL) valdību, norādot, ka tā nav ne labāka, ne sliktāka par iepriekšējām.

«Savā laikā PCTVL nebalsoja par Dombrovska valdību, taču šodien Latvijas sabiedrībai smagajā brīdī, mēs nepieļausim mazākuma valdības krišanu. Mēs aicinām visus politiskos spēkus pārtraukt politiskās spekulācijas pa šo tēmu un koncentrēties reālu problēmu risināšanai.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu