Pirmais «Nordea» Rīgas maratona treniņš pulcē vairākus desmitus cilvēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien Mežaparkā pirmajā «Nordea» Rīgas maratona pavasara treniņā piedalījās vairāki desmiti cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Šodien treniņā piedalījās arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC), kurš ir apņēmies piedalīties maratonā un jau ir piereģistrējies dalībai. Kā aģentūru LETA informēja Ušakova preses sekretāre Anna Kononova, Ušakovs pirmajā treniņā noskrēja 15,1 kilometru.

Neraugoties uz saspringto Rīgas domes priekšsēdētāja darba grafiku, kas paredz arī doties komandējumos, Ušakovs nolēmis piedalīties pēc iespējas vairākos treniņos, kas turpmāk norisināsies katru svētdienu līdz pat 16. maijam.

Kā ziņots, 22. maijā norisināsies pēdējais sagatavošanās treniņš, uz kuru tiks aicināti arī visi starptautiskie dalībnieki un elites skrējēji.

Kopīgie treniņi Mežaparkā notiks jau trešo gadu un izvērtusies jau par stabilu un gaidītu tradīciju, dodot iespēju skrējējiem satikties, komunicēt un iedvesmot vienam otru. Šogad Mežaparka treniņi pārvērtušies par «Svētdienas treniņu sēriju». Treniņos kopīgi tiek aicināti pulcēties gan skriešanas entuziasti ar ilgstošu skriešanas pieredzi, gan sporta treneri, gan visi tie, kas savu skriešanas karjeru tikai uzsāk.

Šogad maratona organizētāji viesosies arī citās Latvijas pilsētās, lai radītu papildus motivāciju vietējiem skrējējiem, iepazītos un jau pavisam drīz tiktos «Nordea» Rīgas maratonā. Pavasara treniņi notiks deviņās Latvijas lielākajās pilsētās - Valmierā, Kuldīgā, Siguldā, Ventspilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Jelgavā, Liepājā un Tukumā. Treniņi tiek organizēti sadarbībā ar minēto pilsētu pašvaldībām un citiem partneriem.

Jau ziņots, ka «Nordea» Rīgas maratons notiks 23. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu