Sākas biļešu tirdzniecība uz festivālu «Saldus Saule 2010»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 13. aprīļa visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības kasēs, kā arī internetā būs iespēja iegādāties festivāla «Saldus Saule 2010» ieejas biļetes. Pirmās 1000 biļetes apgrozībā tiks laistas par īpašu jubilejas cenu – tikai 7,- latiem, vēlāk tās būs nopērkamas par 10,- latiem.

Festivāls «Saldus Saule» šogad norisināsies 10. jūlijā Saldū un apmeklētāji  būs gaidīti jau no plkst. 12.00, kad  Kalnsētas parku ieskandinās «Druvas Saldējuma bērnu koncerts». Koncertā mazos festivāla apmeklētājus priecēs bērnu un jauniešu popgrupu, un deju studiju audzēkņi, būs pieejamas Annels atrakcijas un garšīgais Druvas saldējums neierobežotā daudzumā, kā arī izklaides un joki, par kuriem visa koncerta laikā gādās klauni.

Plkst. 17.00 uz lielās festivāla skatuves sāksies vakara koncerts un tajā uzstāsies Aisha, grupas «Gain Fast», «Ēnas», «Opus Pro», «Credo», «Leģions», «Linga», «Dzelzs Vilks», «Tā Tā Tā» un daudzi citi. Pusnaktī, pēc svētku salūta, grupa «Gorky Park» izpildīs savas slavenākās dziesmas, ka piemēram - «Bang», «Stranger»,
«Moscow Calling» u.c.

Tiem, kas vēlēsies mazāku burzmu, bet ne mazāk jautrības, būs iespējams atpūsties estrādei blakus esošajā pļavā, kurā atradīsies kafejnīcas, atrakciju pilsētiņa un mazā skatuve. Mazā skatuve tiks atklāta plkst. 19.00 ar Liepājas cirka «BezTemata» mīmu priekšnesumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu