Rutulis publicē savu pirmo pavasara singlu «Rozā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Rozā» ir pirmais radio singls no vasarā klajā nākošā dziesmu albuma «Marmeladejas». Izklausās garšīgi? Taisnība, tas tiešām būs garšīgs. Īpaši tiem, kuriem patīk dejot un līdzi dziedāt.

«Rozā» autors ir Guntis Vecgailis, producējis Dj Uga, ar Roberta Lejasmeijera līdzdalību.

«Marmeladejas» - ir dziesmu albums, kas ietvers sevī 13 jaunas dziesmas un to variācijas - remiksus. Kopš 2003.gada, kad klajā tika laists dziesmu albums «Lecam pa vecam», kurš precīzi spēja apmierināt vieglās mūzikas auditorija prasības, un vēl vairāk, piesaistīt arī tos klausītājus, kuriem šis žanrs bija svešs, ir izpētītas auditorijas vēlmes septiņu gadu garumā. Secinājums - bez spilgtākajiem šī albuma skaņdarbiem Rutulis neiztiek nevienā koncertā. Vienkārši publika to nepieļauj.

Jaunā dziesmu programma balstīta uz jaunām, viegli saprotamām, līdzi dziedamām un dejojamām dziesmās, modernos deju mūzikas aranžējumos. Apzināti albuma veidošanā piesaistīti dziesmu radītāji un producenti no visas Latvijas - Gaitis Lazdāns, Jānis Stībelis, Ralfs Rubenis, Guntis Vecgailis, Dj Uga, Jānis Strazds, Reinis Krūziņš, Gints Stankēvičs, Ivars Kurpnieks, Guntars Račs, Andy Bassland, Edge Core, Arthur Slishans, «BuGaga Project».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu