«Bīstamās mājsaimnieces» atbalsta apsūdzēto producentu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Populārā televīzijas seriāla «Desperate Housewives» («Bīstamās mājsaimnieces») aktrises nostājušās seriāla radītāja un producenta Marka Šerija pusē, ko viņu bijusī ekrāna partnere Nikoleta Šeridena apsūdzējusi uzbrukumā.

Kā jau vēstīja «Apollo», Šeridana iesūdzējusi Šeriju, apsūdzot viņu uzbrukumā un nelikumīgā darba attiecību izbeigšanā. Kā apgalvo aktrise, seriāla producents un scenārija autors iesitis viņai pa seju filmēšanas laukumā 2008.gada septembrī, kad viņa tam uzdeva jautājumu par scenāriju. Šerijs esot pastūmis viņu malā un ar spēku iesitis pa seju un galvu. Šeridena apgalvo, ka Šerijs izteicis draudus arī Sūzanas Meieres lomas atveidotājai Terijai Hačerei, kad tā ziņoja televīzijas tīkla CBS vadībai par Šerija uzvedību.

Tomēr seriāla aktrises izplatījušas kopīgu paziņojumu, kurā skaidri norāda, ka ieņem Šerija pusi šajā konfliktā. Pēc viņu vārdiem, filmējoties seriālā, viņas nekad nav piedzīvojušas neko sliktu. Hačere, Eva Longorija Pārkere, Felisitija Hafmena un Mārsija Krosa piebildušas, ka viņas nav informētas par to, ko Nikoleta varētu vai arī nevarētu būt piedzīvojusi».

Hačere ir īpaši neapmierināta ar to, ka Šeridena izmantojusi viņas vārdu savā sūdzībā, un atsevišķi par to izteikusi nosodījumu Šeridenas advokātiem. Saskaņā ar Šeridenas apgalvojumiem, kad Hačere ziņoja televīzijas tīkla vadībai par Šerija uzvedību, producents atzinās Šeridenai, ka viņš cer, «ka Teriju Hačeru notrieks automašīna un viņa nomirs».

«Man ir liels gods būt kopā ar Evu, Felisitiju un Mārsiju un darīt zināmu, ka mūsu darba vide ir bijusi tikai un vienīgi pārsteidzoši pozitīva,» savā paziņojumā norāda Hačere. «Es nekad neesmu jutusies diskriminēta. Patiesībā esmu jutusi, ka Marks un citi producenti vienmēr mani uzklausījuši un cienījuši gan profesionālo, gan privāto vajadzību ziņā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu