Štokenbergs noliedz, ka SCP veselības nozare ir mazsvarīga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Partijas «Sabiedrība citai politikai» (SCP) valdes priekšsēdētājs Aigars Štokenbergs kategoriski noliedz ziņu aģentūras LETA izplatītās baumas par to, ka veselības nozare ir mazsvarīga.

Partija norāda: SCP gan savā programmā, gan rīcībā vienmēr ir iestājusies par sociāli atbildīgu valsti. Tā ir panākusi papildus līdzekļu piešķiršanu pensionāriem un aizstāvējusi to Satversmes tiesā. Priekšlikumos, ko SCP ir iesniegusi Saeimā, tā ir aizstāvējusi gan invalīdu tiesības, gan ģimeņu ar bērniem materiālo nodrošinājumu, gan veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības un kvalitātes uzlabojumus.

«Es esmu dziļi pateicīgs māsām, ārstiem, ārstniecības iestādēs strādājošajiem par viņu pašaizliedzīgo darbu šajos grūtajos ekonomiskajos krīzes apstākļos. Katru dienu viņi ir glābuši simtiem dzīvību un, kā politiķis, es vienmēr aizstāvēšu gan viņu, gan pacientu tiesības. Īpaši pateicīgs es esmu Tukuma slimnīcas māsām un ārstiem, kas ir palīdzējuši maniem vecākiem,» uzsver Štokenbergs.

SCP atbalsta Ministru prezidenta Valda Dombrovska (JL) centienus valdību pametušo ministru aizstāšanā.

Partija arī turpmāk sniegs viņam visu savā rīcībā esošo kompetenci un spējas krīzes pārvarēšanai, teikts partijas paziņojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu