Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10298272t1hc7df.jpg)
Nepieciešams:
350g vārītas liellopu gaļas
200g vārītu kartupeļu
200g marinētu gurķu
150g biešu
sāls
pipari
zaļumi
Mērcei:
etiķis, eļļa un sinepes pēc garšas
Pagatavošana:
Garšsakņu un garšvielu sālsūdenī novāra liellopu gaļu. Atdzesētu gaļu sagriež garenos gabaliņos un pievieno tos šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem, bietēm un gurķiem. Pieber sāli, uzkaisa piparus, pārslaka ar etiķa un sinepju mērci un kārto salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem un dillēm.