Ivars Kalniņš - tētis piekto reizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Aktiera Ivara Kalniņa un juristes Lauras Kalniņas ģimenē priecīgs notikums - viņi ģimenē sagaidījuši otro meitiņu Vivjenu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Ivars (61) un Laura (32) kopā esot jau 10 gadus. Pāris savas attiecības oficiāli esot noformējis 2009. gada 5. septembrī. Tikko pasaulē nākušo Vivjenu jau gaidot vecākā māsa Luīze, kas piedzima 2002. gadā. Luīze drīzumā pabeigšot savu pirmo mācību gadu Rīgas Franču licejā.

Uz «PDz» apsveikuma zvanu Laura atbildējusi, ka šī tēma pagaidām esot slēgta un līdz bērna kristībām nekādu sīkāku komentārus saņemt neesot iespējams.

Tomēr nelielu ieskatu ģimenes privātajā dzīvē Laura sniegusi, pastāstot, ka ar visu galā tiekot pati. «Es bērnus dzemdēju apzināti, zinot, ka varu veltīt viņiem laiku! nevaru pat iedomāties, ka ar maniem bērniem kopā būtu aukle - ģimenei svešs cilvēks.»

Laura ļoti gaidot vasaru, kad Luīzei beigšoties skola  un līdz ar to agrā celšanās. Vasara brīvāka soloties būt arī Ivaram, tad visa ģimene varēšot to izbaudīt lauku mājās.

Kalniņam šī jau esot piektā atvase - laulībā ar pirmo sievu Ingu dzimušas meitas Una un Elīna. Viņas nu jau esot pieaugušas. Ar otro sievu Aurēliju Anužīti pasaulē nācis dēls Mikus. Viņš jau esot 15 gadus vecs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu